Nieuwbouwondersteuning

Bij het bouwen van een nieuw vaartuig komt heel wat kijken. Door vanaf de start van uw project met ons samen te werken. Kunt u uitgaan van een optimale vrachtbehandeling alsook zekering van uw vracht, volledig op maat van uw logistieke eisen en uw vaartuig.

De afgelopen 20 jaar ontwierpen we materiaal, zekeringsoplossingen en alle benodigde documentatie voor meer dan 200 RoRo-, container- en MPP-schepen.

Cargo Securing Manual

We hebben een jarenlange ervaring in het opstellen van cargo securing manuals voor alle soorten zeeschepen. De manuals worden specifiek voor een bepaald schip ontworpen en zijn overeenkomstig met de behoeften van de klant en de vereiste regels. We kunnen een addendum leveren voor het zekeren van vracht onder bepaalde weersomstandigheden of voor het transport van hout.

Voor containerschepen kunnen we de container lashing manual ontwerpen om de beste ladingsopstelling te verkrijgen in overeenstemming met de voorschriften van DNV, BV, LRS, ABS, ClassNK,..

Ontwerp van hoisting materiaal Container Technics
Ontwerp van een transportframe voor een zeiljacht
Ontwerp van hoisting materiaal Contech
Ontwerp van hijsapparatuur voor nieuwe vaartuigen
Offset plannen & Ontwerp van fittings

Offset plannen & Ontwerp van fittings

Voorscheepswerven kunnen wij de offset tekeningen maken op basis van de optimale sjoropstelling. Daarnaast kunnen we ook de gedetailleerde berekening van degewichtsverdeling en de krachten van de vracht berekenen om zo de optimale ondersteunende structuur te ontwerpen.

In het geval dat de opstelling van de vracht specifieke apparatuur vereist, hebben wijde kennis in huis om het juiste ondersteunende en passende materiaal voor deze taak te ontwerpen en leveren; in overeenstemming met regels en normen die van toepassing zijn.

Offset plannen & Ontwerp van funderingen

Voor scheepswerven kunnen wij de offset tekeningen maken op basis van de meest optimale sjoropstelling. Daarnaast kunnen we ook de berekening van de gewichtsverdeling alsook de krachten van de vracht verzorgen. Zo bekomt u de meest optimale structuur.

In het geval dat de opstelling van de vracht specifieke apparatuur vereist, hebben wij de kennis in huis om het juiste materiaal voor deze taak te ontwerpen en te leveren conform de geldende regels en normen.

Offset plans & design of fittings of shipyard
Verwijderbaar ondersteuningsframe voor vracht
Verwijderbaar ondersteuningsframe voor vracht
Rekenmodel voor het transport van glas
Rekenmodel voor het transport van glas
Productontwikkeling Container Technics
Productontwikkeling Contech
Automatisering Contech
Automatisering Container Technics