Ontwerp Van Zekeringsmateriaal

Onze ingenieurs hebben ervaring met het ontwerpen van plannen en structuren voor het zekeren van lading en begrijpen de krachten die op de lading en de ondersteunende structuur inwerken. Deze kennis in combinatie met de juiste software en de structurele ontwerpvaardigheden plaatst ons engineering team in pole position voor het ontwerpen van ladingzekering apparatuur.

De ontwerpen kunnen gemaakt worden op basis van de acceleraties zoals aangegeven in de IMO CSS-code, DNV-regels of route-specifieke acceleraties en indien gewenst gecertificeerd worden door classificatie of andere keuringsbureaus.

Bovendien zijn we niet alleen in staat om het uiteindelijke product te ontwerpen, maar ook om het te leveren.

Een kleine greep uit onze verwezenlijkte projecten:

Ontwerp van hoisting materiaal Container Technics
Ontwerp van een transportframe voor een zeiljacht
Ontwerp van hoisting materiaal Contech
Ontwerp van hijsapparatuur voor nieuwe vaartuigen
Offset plannen & Ontwerp van fittings

Offset plannen & Ontwerp van fittings

Voorscheepswerven kunnen wij de offset tekeningen maken op basis van de optimale sjoropstelling. Daarnaast kunnen we ook de gedetailleerde berekening van degewichtsverdeling en de krachten van de vracht berekenen om zo de optimale ondersteunende structuur te ontwerpen.

In het geval dat de opstelling van de vracht specifieke apparatuur vereist, hebben wijde kennis in huis om het juiste ondersteunende en passende materiaal voor deze taak te ontwerpen en leveren; in overeenstemming met regels en normen die van toepassing zijn.

Offset plannen & Ontwerp van funderingen

Voor scheepswerven kunnen wij de offset tekeningen maken op basis van de meest optimale sjoropstelling. Daarnaast kunnen we ook de berekening van de gewichtsverdeling alsook de krachten van de vracht verzorgen. Zo bekomt u de meest optimale structuur.

In het geval dat de opstelling van de vracht specifieke apparatuur vereist, hebben wij de kennis in huis om het juiste materiaal voor deze taak te ontwerpen en te leveren conform de geldende regels en normen.

Offset plans & design of fittings of shipyard
Verwijderbaar ondersteuningsframe voor vracht
Verwijderbaar ondersteuningsframe voor vracht
Rekenmodel voor het transport van glas
Rekenmodel voor het transport van glas
Productontwikkeling Container Technics
Productontwikkeling Contech
Automatisering Contech
Automatisering Container Technics